Casa Arriba

Casa Arriba, een authentiek vakantiehuis te huur in Juseu

het tuinhuisje bij Casa Arriba
Casa Arriba waarvan het oudste gedeelte in de achttiende eeuw werd gebouwd, is geschikt voor vijf personen.

Op de begane grond (70 m2) bevinden zich de ruime volledig ingerichte eetkeuken en de woonkamer met houtkachel. De keuken en de woonkamer hebben openslaande deuren naar het terras, dat een adembenemend uitzicht geeft op de Pyreneeën. De hal gaat verder naar een bijkeuken (wasmachine) en een toilet.

Op de bovenverdieping (100 m2) bevinden zich twee grote slaapkamers (één kamer met open haard en beide kamers met uitzicht op de toppen van de Pyreneeën) en een kleinere slaapkamer (respectievelijk met een twee-persoonsbed / twee een-persoonsbedden / een ‘twijfelaar’). De verdieping heeft een ruime gang met fauteuils en een garderobe. Er is een ruime (“Moorse”) badkamer met dubbele wastafel, douche en een tweede wc. Alle kamers zijn in goede, maar authentieke staat gebracht.
Naast het huis is een vrijgelegen groen terrein dat uitloopt naar de punt van de rots. Op het terrein bevindt zich een bij het huis behorend privé- tuinhuisje met eettafel en (lig-) banken. Er zijn volop mogelijkheden om van de stilte, het uitzicht en de zon te genieten.
uitzicht vanaf terras casa arriba