De huizen

Onze huizen in Juseu bieden een heerlijke plek om jezelf eens in stilte alle rust te gunnen. Steeds weer worden mensen geraakt door het uitzicht op de eindeloze ruimten van dit bezielde land waar de wereld nog geen vat op heeft.

Casa del Maestro, Casa Arriba en Casa Milan werden al vele jaren bezocht door nieuwe en terugkerende gasten. Het zijn authentieke huizen die stijvol zijn gerestaureerd en van alle gemakken zijn voorzien. Alle huizen hebben prachtige uitzichten en 100% privacy.

Tot ons genoegen zien we een groeiende belangstelling bij onze gasten om hier ook eens voor een langere tijd neer te strijken.

Juseu is een ideale locatie voor mensen die zich eens wat langer uit de wereld willen terugtrekken om uit te rusten, op te laden, te herstellen.. Anderen willen wat langer in Juseu verblijven om te schrijven of om op een andere manier productief te zijn. Weer anderen gebruiken een retraite om het leven eens onder de loep te nemen, om te onderzoeken waar je staat, wie je bent. En soms is een retraite gewoon om te genieten…

De Olivar Cottage en de Cabaña zijn heel geschikt om hier eens langer te verblijven.
De Olivar Cottage is een nieuw klein natuur-huisje voor één of twee personen, juist bedoeld voor hen die naar Juseu komen voor een sabbatical of een retraite… Om zich terug te trekken in een eenvoudig huisje tussen eeuwenoude olijfbomen op een mooie zuidhelling onder de ermita (kapelletje) van Juseu.
En in een vallei is er de Cabaña, vooral bedoeld voor degenen die zich nog dieper in de natuur willen nestelen. Voor hen die echt ´into the wild´ willen, helemaal van de wereld, nog verder dan Juseu…