Olivar Cottage, een natuurhuisje tussen de oude olijfbomen

Olivar Cottage, een natuurhuisje tussen de olijfbomen bij Juseu
uitzicht vanaf de Olivar Cottage

De Olivar Cottage is een klein (6×4 meter) natuurhuisje verborgen in de olijfgaard gelegen tegen een zuidhelling; een eenvoudig onderkomen voor één of twee personen.
De Olivar Cottage is bedoeld voor mensen die langer in Juseu willen verblijven. Het is een plek tussen eeuwenoude olijfbomen, waar je helemaal op jezelf kan zijn. En toch ligt het natuurhuisje op korte loopafstand van het dorp (500 meter).
Het huisje zelf bestaat uit een woon-/slaapkamer met een klein overdekt terras met grote schuifdeuren. Het keukentje is compleet ingericht in een aparte ruimte die in open verbinding staat met de kamer. De badkamer heeft een douche, wc en wastafel. Ramen en deuren zijn voorzien van horren. Buiten is er alle ruimte met 100% prvacy. Onder de bomen staan wat stoelen, er is een strecher en een hangmat.
Het Olivar-huisje wordt vaker voor een langere tijd gehuurd. Anders dan bij de andere huizen is de huurprijs niet afhankelijk van het seizoen, maar wordt de huurprijs bepaald door de duur van verblijf. … om een langer verblijf of retreat in dit huisje aantrekkelijker te maken.


Siesta bij de Olivar Cottage