De School & activiteiten


De School, workshop-ruimte en atelier in Juseu

In 2003 hebben we de voormalige school, die vrijgelegen aan de rand van het dorp ligt, gerestaureerd. Ruim 25 jaar stond het er toen al leeg en vervallen bij.

De school heeft een hoog (5 m) en licht lokaal (10×7 m). Met grote openslaande deuren is de ruimte verbonden met de Zaidín. Het schoollokaal is in de winter te verwarmen met een flinke houtkachel.

De School is de ruimte waar de gemeenschappelijke activiteiten plaatsvinden; cursussen en workshops op allerlei gebied, stilte activiteiten, soms een voorstelling. Het is ook een fantastische werkruimte; het kan als atelier worden gebruikt, of als oefenruimte voor muziek, theater … Regelmatig vinden er in de school workshops plaats voor o.a. yoga, meditatie en schilderen.

De ruimte is geschikt voor een groep tot achttien personen en dat is ook het aantal dat comfortabel in Juseu in onze huizen kan verblijven. De school heeft een eigen keuken waar ook voor groepen van deze omvang kan worden gekookt.

Op de pagina “agenda workshops” worden de activitaiten aangekondigd waar iedereen zich (via deze site) voor kan aanmelden. Ook op onze facebookpagina worden komende activiteiten aangekondigd.

Wil je zelf eens in Juseu een workshop geven of een activiteit organiseren of heb je vragen of ideeën? Neem graag contact met ons op.